FAQ

Handelsbetingelser

På www.starsbytinagroth.dk kan du kun bestille varer via min website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte mig.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.

 

Når du handler med www.starsbytinagroth.dk indgås aftaler på følgende sprog:

Dansk

 

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet.

På lagervarer er der ca. 7 dages levering.

 

Betaling

På www.starsbytinagroth.dk kan der betales med:
VISA Dankort

MasterCard

Maestro

Visa

Visa Electron

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL. Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet hæves på din konto med det samme - du modtager en mail, når dine varer sendes fra www.starsbytinagroth.dk - Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Du kan benytte konto-overførsel til konto i Nordea Viborg:

Reg: 9255

Konto: 0725769954

 

Fragt

Fragten koster kr. 15,- i hele danmark og andre EU-lande.

Ved køb for mere end 300 kr er fragten gratis.

 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.starsbytinagroth.dk

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.


HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamationsret

Når du handler på www.starsbytinagroth.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:

f.eks: fejl i smykke på højre side af fronten.

Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i den forsvarlige emballage du modtog den i.

 

Særligt om forbehold

Bemærk at smykkerne er porøse, da de ikke udgør et samlet fast matriale. Vær forsigtig når du tager ørestikkerne af og på. Hold igen på STARS og hiv udelukkende i låsen. Knækkede STARS erstattes ikke.

Bemærk at smykkerne ikke tåler direkte sol.

Da smykkerne er lavet af Fimo, kan de godt blive matte i udseendet med tiden. Du kan prøve at få det blanke look tilbage ved at pudse dem med lidt mandelolie.

Der tages forbehold for trykfejl mv.

Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer.

Såfremt vi er forhindret i at håndterer din ordre, kontaktes du snarest, dog inden for 2 hverdage fra købstidspunktet.

Betingelserne er læst og accepteret.

STARS by Tina Groth | Snerlevej 10, 7850 Stoholm  | Tlf.: 51725049 | starsbytinagroth@gmail.com